Skip to main content

Arenă de 70 m²

Pentru a ieși câștigător dintr-o adevărată bătălie,
trebuie să te miști activ și să te faci nevăzut!

CĂȘTI VR FĂRĂ FIRE

Jucătorii sunt liberi să se deplaseze pe tot
terenul de joacă, FĂRĂ cabluri în spate!

PÂNĂ LA 6 JUCĂTORI

Te vom trimite într-o altă realitate, unde vei lupta cu echipa ta contra altei echipe sau… fiecare pentru el însuși.

IMERSIUNE TOTALĂ ÎN JOC

Ești chiar în mijlocul acțiunii!
Nu controlezi eroul, tu ești eroul!

Shmooter

Visezi să devii un erou și să alergi cu o armă pregătită? Atunci bine ai venit în lumea nelegiuirii desenelor animate Shmooter! Trage în roboți pe fundalul peisajelor fantastice ale orașului, deplasează-te în jurul bazei prin portaluri în căutarea armelor și a dușmanilor, dansează cu scutul în mână de parcă nimeni nu vrea să te împuște. Shmooter este viitorul în care ești nevoit să lupți. Atacă-ți inamicii în regimul individual sau testează-ți prietenii în regimul ,,echipă vs echipă”.

Safe Night

După războiul nuclear a venit criza umanității. Doar câteva grupuri mici de oameni care se aflau departe de explozii s-au putut salva. Majoritatea din ei a murit în ghearele monștrilor, cei care au rămas au reușit să ajungă la o bază militară protejată de zombi și radiație. Vei reuși să ajungi la baza militară sălvându-ți viața și rațiunea, depinde doar de tine.

Ghost mansion

Ați ajuns într-un conac părăsit plin de secrete și mistere. Cel mai important este că acest conac este asaltat cu fantome. Folosește capcanele magice pentru a prinde toate fantomele din această casă. Dar ai grijă, că aceste fantome sunt extrem de viclene și pricepute. Grafica plăcută de desene animate, fantomele fermecătoare, mișcarea fără fir în jurul arenei și full-body tracking-ul vor oferi copiilor o experiență de neuitat!

Space Battle

Dincolo de geam este un spațiu nesfârșit și o ploaie de meteoriți, iar în jurul tău se află cea mai modernă navă spațială. Poții naviga prin stație folosind portaluri, poți găsi cele mai recente blastere, scuturi și truse de prim ajutor pentru a restabili sănătatea și de asemenea, poți învăța să mergi pe pereți și tavane. Luptă împotriva prietenilor tăi în modul „self-for-self” sau „team on team” și încearcă să nu zbori în spațiul cosmic deschis.

Island Assault

Nu ai unde fugi, trebuie doar să-ți faci curaj și să demonstrezi străinilor a cui este insula. Înarmează-te cu arme care le găsește în locații ascunse, găsește imunitatea și apără-ți insula de străini. Construcțiile neterminate și containerele maritime vor fi un adăpost grozav pentru tine. Totuși, nimeni nu cunoaște această insulă mai bine decât tine. Apără-ți insula în modul „self-for-self” sau „team on team”.