Skip to main content

Evadează din închisoare

Aventura voastră începe chiar acum! Acțiunea are loc în orașul Piatra Neamț unde a avut loc o crimă oribilă, iar suspectul principal este chiar prietenul vostru! Cine i-a inscenat crima si de ce? Cum a ajuns sa fie prizonier? Sunt întrebări la care doar voi puteți găsi răspunsurile.

Nu va fi deloc ușor să îl ajutați să evadeze din celula lui, iar mai apoi să evadați cu toții din închisoare, iar toate acestea în doar 60 de minute. Dacă nu evadați la timp veți ajunge în mâinile gardienilor și direct la carceră. 

Camera are un nivel de dificultate 8/10 și poate fi jucată de către minim 2 persoane, maxim 5. 

Descoperă remediul și salvează lumea

Serviciile secrete din China? Armata SUA? Un virus scăpat de sub control? Pandemia de coronavirus este subiectul care a zguduit din temelii lumea medicală, așa că voi ați decis să pătrundeți într-unul dintre cele mai secrete laboratoare din lume și aveți șansa unică de a găsi remediul care va salva pământul de la pieire. Virusul se extinde extrem de rapid pe cale aeriană și va trebui să vă grăbiți altfel veți muri contaminați chiar în laborator.

Camera are un nivel de dificultate 9/10 și poate fi jucată de către minim 2 persoane, maxim 6. Din cauza dificultății ridicate, timpul pe care îl are dispoziție echipa pentru a evada este de 90 de minute.