Skip to main content

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ PE PARCURSUL JOCULUI O PERSOANĂ DOREȘTE SĂ IASĂ din cameră, iar restul ECHIPei VREA SĂ CONTINUE JOCUL?

Jucătorul apăsă butonul de HELP și iese din cameră, iar echipa poate continua jocul.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎNTÂRZIEM MAI MULT DE 15 MINUTE LA O REZERVARE DE JOC?

Vom fi nevoiți să reprogramăm pentru o altă dată jocul, deoarece este necesară o pauză tehnică înainte de sosirea echipei următoare.

Jocul este solicitant din punct de vedere fizic?

Pentru a desluși întreg misterul și evada la timp din cameră e nevoie să te folosești  doar de cunostințele, logica, talentul și intuiția ta. Nu se folosește forța fizică, jocul fiind ușor de parcurs fără efort. Răspunsurile sau soluțiile pentru ghicitori, puzzle-uri și mistere sunt in interiorul camerei, aproape de jucători. Trebuie doar să fie observate.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NU PUTEM EVADA ÎN DECURS DE O ORĂ?

Dacă nu reușești să evadezi la timp atunci ușa va fi deschisă de către moderator. Veți putea reveni ulterior pentru a continua aventura și evada la timp din cameră.

Care este valabilitatea unui gift card și pentru ce îl pot folosi?

Cardurile cadou au valabilitatea de 12 luni de zile si pot fi folosite integral pentru achiziționarea intrării în escape rooms, băuturi răcoritoare sau alte servicii din interiorul spațiului cum ar fi biliard, darts, board games, etc.